Verhuur & Beheer

Op deze pagina bieden wij een volledig overzicht van onze verhuurpakketten aan. 

Bij Border Estate+ hanteren we drie verschillende pakketten:

Pakket 1: Woningvinder

Ons Verhuurpakket biedt volledige ontzorging, vanaf het beschikbaar komen van uw woonruimte tot aan de sleuteloverdracht. We starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek en adviseren u over de huurprijs. Vervolgens bereiden we de woonruimte voor publicatie, regelen de bezichtigingen en verzorgen de huurovereenkomst en sleuteloverdracht. Elke woonruimte is anders, daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs. We zijn flexibel en klaar voor een mooie samenwerking!

Pakket 2: Slim Administratief 

Bij Border Estate+ bieden we naast verhuurbemiddeling ook uitgebreid beheer aan in twee pakketten: "Slim Administratief" en "Compleet Comfort". Met het "Slim Administratief" pakket nemen we het financiële en administratieve beheer van u over. Kiest u voor "Compleet Comfort", dan voegen we daar ook het technische aspect aan toe. Vanaf de start van de huurovereenkomst innen wij de huurpenningen en zorgen voor tijdige overdracht naar u. We houden toezicht op de huurbetalingen en handelen professioneel bij eventuele achterstanden, inclusief incassoprocedures indien nodig. Op verzoek regelen we ook jaarlijkse huurverhogingen. Kortom, met ons beheerpakket kunt u zorgeloos genieten van uw verhuurde woning of pand.

Pakket 3: Compleet Comfort 

In ons "Compleet Comfort" pakket voegen we technisch beheer toe aan onze diensten. We regelen het contact met de huurder en coördineren alle benodigde werkzaamheden, inclusief onderhoud en controles. Van inspecties tot het oplossen van technische problemen, we nemen uw zorgen uit handen.

Meer weten of kennismaken? Neem gerust contact met ons op!