Over ons

Border Estate(+) is een makelaar gevestigd in de bruisende stad Maastricht. In 2017 is Border Estate+ ontstaan als aanvulling op het reeds bestaande bedrijf Border Estate.

U vraagt zich vast af; wat is dan nu het verschil tussen Border Estate en Border Estate+? Dat leggen we u graag uit! Terwijl Border Estate zich voornamelijk richt op vastgoedbeleggingen, richt Border Estate+ zich vooral op de verhuur en het beheer van accommodaties.

In de praktijk is Border Estate+ het dagelijks aanspreekpunt voor (ver)huurders en controleren wij objecten periodiek, zodat de eigenaar van een beleggingsobject zich geen zorgen hoeft te maken over het object. Bent u op zoek naar een beleggingspand? Dan helpt Border Estate u graag verder!

Samen proberen Border Estate en Border Estate+ ten alle tijden de beste service aan te bieden. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo snel en goed mogelijk geholpen worden en tevreden zijn over onze service.

De focus van Border Estate op vastgoedbeleggingen in Maastricht en de focus van Border Estate+ op verhuur en beheer van accommodaties in Maastricht zorgt voor ervaring, deskundigheid en efficiƫntie.