Eburonenweg - 3

Direct boeken

Laat uw gegevens achter

Om het aanmeldproces te versnellen kunt u met behulp van het formulier op deze pagina uw gegevens en documenten achterlaten. We kunnen dan snel een conceptcontract opstellen en naar u terugsturen. Het gebruik van dit formulier garandeert niet dat het gekozen object (nog) beschikbaar is. Uw documenten worden beveiligd opgeslagen.

Het invullen en versturen van het onderstaande formulier verplicht u tot het volgende:

  • het aangaan van een huurovereenkomst conform het ROZ model huurovereenkomst woonruimte 2017 met de bijbehorende algemene bepalingen;
  • het betalen van de waarborgsom, de huurpenningen en de servicekosten zoals vermeld in het aanbod;
  • betaling van een voorschot op de waarborgsom van € 225 is vereist binnen 30 - 60 min nadat u de bevestiging heeft ontvangen dat het gehuurde aan u is toegewezen. Na ontvangst van de betaling zal u de huurovereenkomst ter ondertekening worden toegezonden. Indien u niet overgaat tot het ondertekenen van de huurovereenkomst heeft u geen recht op terugbetaling van het voorschot op de waarborgsom;

Het invullen en versturen van het onderstaande formulier geeft u niet het recht op de toewijzing van het gehuurde. De verhuurder beslist over de toewijzing van het gehuurde en de totstandkoming van de huurovereenkomst is dan ook afhankelijk van de toewijzing door de verhuurder.

Persoonsgegevens
Thuisadres Uw vast woonadres
Tijdelijk adres (optioneel) Uw tijdelijk adres, bijv. hotels, studentenkamers of tijdelijke huurwoningen.
Contact informatie ouders (optioneel)

Om communicatie te bevorderen, verzoeken wij studenten om ook zoveel mogelijk de contactgegevens van ouders in te vullen.

Ouder 1
Ouder 2
Motivatie
Documenten
Het identiteitsbewijs dient te worden aangeleverd als een PDF bestand of afbeelding (JPG, JPEG of PNG).
De loonstrook mag maximaal 2 maanden oud zijn en moet toebehoren aan de verantwoordelijke voor betalingen. De loonstrook dient te worden aangeleverd als een PDF bestand of afbeelding (JPG, JPEG of PNG).