Statensingel 175

Direct boeken

Laat uw gegevens achter

Om het aanmeldproces te versnellen kunt u met behulp van het formulier op deze pagina uw gegevens en documenten achterlaten. We kunnen dan snel een conceptcontract opstellen en naar u terugsturen. Het gebruik van dit formulier garandeert niet dat het gekozen object (nog) beschikbaar is. Uw documenten worden beveiligd opgeslagen.

Voor het opstellen van een contract vragen wij een voorschot op de borg van € 225. Dit zijn geen contractkosten, het bedrag wordt namelijk in mindering gebracht bij de totale borg. Let op: het bedrag wordt niet teruggestort als wij het getekende contract binnen 48 uur niet hebben ontvangen. Uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd voordat u een betaalverzoek ontvangt.
Persoonsgegevens
Thuisadres Uw vast woonadres
Tijdelijk adres (optioneel) Uw tijdelijk adres, bijv. hotels, studentenkamers of tijdelijke huurwoningen.
Contact informatie ouders (optioneel)

Om communicatie te bevorderen, verzoeken wij studenten om ook zoveel mogelijk de contactgegevens van ouders in te vullen.

Ouder 1
Ouder 2
Motivatie
Documenten
Het identiteitsbewijs dient te worden aangeleverd als een PDF bestand of afbeelding (JPG, JPEG of PNG).
De loonstrook mag maximaal 2 maanden oud zijn en moet toebehoren aan de verantwoordelijke voor betalingen. De loonstrook dient te worden aangeleverd als een PDF bestand of afbeelding (JPG, JPEG of PNG).

* Voor het opstellen van een contract vragen wij een voorschot op de borg van € 225. Dit zijn geen contractkosten, het bedrag wordt namelijk in mindering gebracht bij de totale borg. Let op: het bedrag wordt niet teruggestort als wij het getekende contract binnen 48 uur niet hebben ontvangen. Uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd voordat u een betaalverzoek ontvangt.