Procedure verhuurders

Op de woningmarkt in Maastricht is veel vraag naar goede huurwoningen en huurpanden. Heeft u een pand dat u kunt verhuren aan particulieren of aan bedrijven, dan is dat dus een interessante optie. Hierbij is het van belang dat alles goed geregeld wordt. Dat doen wij voor u: wij zoeken de juiste huurder en regelen belangrijke zaken hierbij.

Goed verhuren van huis of pand
Het verhuren van een huis of pand is meer dan de huurprijs afspreken en de sleutel overdragen. Regelt u dat niet goed, dan kan dit veel tijd, gedoe en geld kosten. Daarom regelen wij het voor u. Vooraf zullen een aantal punten zoals het onderhoud van de huurwoning, de huurprijs, betalingstermijnen, huurperiode en opzeggingen vastgelegd worden. Geheel volgens het huurrecht en met aandacht voor uw eigen belangen.

Toegang tot huurders
Border Estate+ kent als makelaar in Maastricht ook veel mensen die hier willen wonen. Huurders die tijdelijk een huurwoning zoeken, zich niet wilt vastleggen aan de langdurige financiële verplichtingen van een koophuis of als student/expat naar Maastricht komt, helpen wij om hier te gaan huren. Wij promoten de huurwoningen op Social Media, Pararius en benaderen de huurbemiddelaars. Verhuurders die ons inschakelen, hebben dus direct toegang tot deze interessante doelgroep.

Beleggingsobject
Heeft u een beleggingsobject gekocht om te verhuren, dan helpen wij u daar graag bij. Vastgoed als beleggingsobject is onverminderd interessant mits u het correct vastlegt. Van het zoeken naar geschikte huurders tot en met het vastleggen van de afspraken conform het huurrecht, wij zorgen dat uw beleggingsobject de investering waard is. Ook als u nog op zoek bent naar een geschikt pand om later te verhuren, dan helpen wij u natuurlijk graag bij de aan- en/of verkoop van het pand. Zowel bij het (aan)kopen en verhuren van huizen als commercieel vastgoed kunt u Border Estate(+) altijd inschakelen.

Verhuren? Maak een afspraak!
Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn als verhuurder in Maastricht? Plan dan een vrijblijvende afspraak met de makelaars van Maastricht “Border Estate+”.

Na een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor, volgen we onderstaande stappen in het verhuurtraject, totdat u een tevreden huurder in uw woning mag verwelkomen.